Velkommen til Ørum IF - Indoor cycling

Sæsonen 2018/2019 starter torsdag d. 6 sep. kl. 19.00.

Vi kører igen i år med klippekort, hvilket gør det meget flexbil for vores medlemmer.

Der er 4 hold i løbet af ugen, mandag tirsdag og torsdag.

Det er vigtig at alle husker at booke sig på holdende, så der er cykler til alle fremmødte. Ligeledes at man husker at afbooke, hvis man ikke kommer til timen alligelvel, så vi sikre der er flest mulig på holdene. Afmelding skal ske senest 1 time før holdstart.

Der er mulgihed for at få 3 prøvetimer som nyt medlem. Som standard kan man kun booke 1 prøvetime, så du skal skrive til undertegnede, for at få tildelt 2 ekstra klip.

For spørgsmål kontakt udvalgsformand Lars Peter Bust - Her

Spinningssko er gratis at låne.

I løbet af sæsonen kommer der forskellige events, nærmere info bliver sendt til medlemmer mail. Dette er fx.:
  • Julebankospining december
  • Julespinning mellem jul og nytår
  • Marathon spinning i foråret.
  • Afslutningsfest i april

Følg os på facebook   -  Spinning Ørum IF

OBS -  mulighed for Senior-spinning:
David Croft kører spinning for Seniorer, hver mandag kl. 10.00 -11.00. Der betales pr. gang og skal ikke bookes.  Kontakt David for spørgsmål på 20 95 13 99 eller davidcroft.dk@gmail.com